Macadamia yağı hakkında bilgi

Macadamia Yağı içeriğinde % 22 oranında Palmitoleic Asit bulunduğundan cilt bakımı ve kozmetikte kullanılıyor. ve açıklama aşağıda hemen öğrenelim dilerseniz..

Bunun dışında Avustralya’da yapılan bir araştırma sonucunda kolestrolü düşürdüğü de gözlemlenmiş.null

Macadamia yağı, özel bir nemlendirici yağdır. Cildinizi yoğun bir şekilde nemlendirir.

Yaşlandıkça cildiniz Palmitoleic asidi az üretmeye başlar. Macadamia fındığı dışında hiç bir bitki bu asidi içermiyor.

Türkiye’de 100 gram Macadamia Yağı (Hawaii Cevizi Yağı da deniliyor), 35 TL gibi bir

Benzer Başlıklar

  • Macadamia Fındığı faydalarıMacadamia Fındığı faydaları Macadamia Fındığı faydaları ve yararları hakkında bilgi.. Avustralyalı eczacı John Macadamia’nın bulduğu fındık çeşidi. Bilinen fındıktan yaklaşık iki kat daha büyük ancak daha […]
  • Ömer Osman Korkmaz prostat için bitkisel çözüm önerisi..Ömer Osman Korkmaz prostat için bitkisel çözüm önerisi.. prof doktor Ömer Osman Korkmaz nur ertürk'ün programında etkili bir konuşma yaptı erkeklerin prostat sorunu için çarpıcı açıklamalarda bulundu Malzemeler: * 3 litre su * 50 gram […]
  • nefis Akçaabat Köftesi tarifi ve yapımınefis Akçaabat Köftesi tarifi ve yapımı annemin bana yaptığı en güzel köfte tarifi tek geçerim walla süper tadından geçilmiyor.. Akçaabat Köftesi tarifi  bilgi ve açıklama şöyle.. Malzemeler: - 1 kilo dana eti - 100 […]
Genel